Frittata med feta, spenat och paprika

Den här rätten är inte så mättande så den är perfekt som en lunch eller en frukost tom 
 
4 port, 6 SP per portion
 
6 ägg
75 g salladsost 25%
70 g bladspenat
1 paprika
1 gurka
1/2 röd chilipeppar
3 msk hackad dill
1/2 citron
3 salladslök
10 små oliver i saltlag

Sätt ugnen på 175°.

Knäck ägg i en skål och vispa lätt. Smula i fetaost och blanda ner spenat. Hacka paprika i bitar och blanda ner. Krydda med salt och peppar.

Häll äggblandningen i en ugnsform och ställ in i ugnen ca 15 minuter.

Hyvla gurka tunt och finhacka chili. Lägg i en skål tillsammans med dill. Pressa saft och riv ner skal från citron. Finstrimla salladslök, hacka oliver och blanda ner i salladen. Smaka av med salt och peppar.

Servera frittatan med gurksalladen.

 

Nu finns jag även på facebook med alla recept!

Där läggs recepten med länkar hit upp vid varje nytt inlägg, allt för att du inte skall missa något.
Joina gruppen och ta med era vänner.

Ni hittar mig på: