Pulled Salmon Wraps
Indisk street food på ditt middagsbord! Förflyttas mentalt till indiens färgstarka kustliv och njut en fräsch chapatiwrap med ingefärs- och chilidoftande lax, toppad med sötsyrlig citronchutney
Sätt ugnen på 200°C.
Lägg lax, kryddblandning, smör och vatten i stekpåsen som följer med kryddblandningen.
Lägg stekpåsen på en kall plåt och klipp bort ca 5 mm av påsens ena hörn. Tänk på att påsen kommer expandera under tillagning, så se till att den inte är nära ugnens kanter. Tillaga laxen i 20 minuter i mitten av ugnen.
Ta ut laxen och klipp ett stort hål i upptill i stekpåsen. Se upp för den heta ångan!
Töm hela innehållet i stekpåsen i en skål och dra isär laxen med två gafflar.
Värm chapatibröden i stekpanna eller micro. Lägg på spenat, chutney och yoghurt. Toppa med lax och vik ihop till en wrap.
Ni hittar mig på: