Vitlöksmarinerade champinjoner

 
8-10 tapas portioner
 
20-30 små champinjonhattar
2 msk olivolja
4 msk finhackad vitlök
4 msk finhackad bladpersilja
1 tsk salt
nymald svartpeppar
 
MARINAD
2 msk balsamvinäger
2 msk vatten
2 dl kallpressad olivolja
2 msk dijonsenap
1 tsk salt
nymald svartpeppar
 
Stek champinjonerna lätt bruna i olja.
Tillsätt vitlök och persilja.
Salta och peppra.
 
Vispa samman ingredienserna till marinaden.
Häll över svampen och marinera 2-3 timmar.
Man kan också göra färdigt dessa dagen innan om de skall serveras på en buffe.
 
Nu finns jag även på facebook med alla recept!
Där läggs recepten med länkar hit upp vid varje nytt inlägg, allt för att du inte skall missa något.
Joina gruppen och ta med era vänner.

Ni hittar mig på:
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

blondiiesmatochbak.blogg.se

Mat, något vi alla måste få i oss! Här är en blogg med vikt(väktar)vänliga recept! De recept är uträknade med propoints baserade poäng och det är allt från vardagsmat till vardagslyx! Mat och bak i alla dess former! Några recept kommer från gamla böcker, omräknat i nya systemet, andra från nya böcker, några från matkassen och många är egna recept jag räknat om. Efter att ha gått ner över 20 kilo blev jag guldmedlem i dec -15 Smaklig måltid!

RSS 2.0