Päron med chokladsås

Jättegod och klassisk efterrätt
 
4 port, 3 pp.p.p
 
2 msk Kakao
1 tsk Maizena
2 tsk Vaniljsocker
2 tsk Socker
2 dl Lättmjölk
8 halvor Päron, konserverade i lag
 
 
Blanda kakao och majsstärkelse i en kastrull. Vispa ner 1/2 dl av lättmjölken. Vispa tills det är väl blandat.
 
Tillsätt resten av mjölken. Låt alltsammans koka upp och sedan sjuda under vispning tills såsen tjocknat.
 
Ta kastrullen från värmen och smaksätt med vaniljsocker och socker.
 
Servera såsen varm eller kall till päronen.
 
Nu finns jag även på facebook med alla recept!
Där läggs recepten med länkar hit upp vid varje nytt inlägg, allt för att du inte skall missa något.
Joina gruppen och ta med era vänner.

Ni hittar mig på: