Kyckling med äpple och curry

1 port, 8 pp.p.p
 
1 kycklingfilé à 125 g
1 tsk olja 
1 äpple 
1 bit rödlök 
1 tsk curry 
½ dl hönsbuljong
½ dl råris 
ruccola 
sockerärtor 
 
 
Koka ris.
Stek kycklingfilén i ½ tsk olja.
Ta upp den och fräs tärnat äpple, strimlad lök och curry i resterande olja.
Lägg i kycklingfilén igen och häll på buljong. Krydda med salt och peppar.
Låt det puttra ca 5 minuter tills kycklingen är klar.
Blanda ner ruccola i riset och servera med kyckling och sockerärtor.
 
Nu finns jag även på facebook med alla recept!
Där läggs recepten med länkar hit upp vid varje nytt inlägg, allt för att du inte skall missa något.
Joina gruppen och ta med era vänner.

Ni hittar mig på:
 
https://www.facebook.com/groups/487572974754908/