Grön falupytt

Enkelt och snabbt och mycket gott.
 
4 port, 10 pp.p.p
 
1 gul Lök
1 Palsternacka
2 Potatisar
400 g Falukorv 18%
2 tsk Margarin flytande 80%
1 burk hela Champinjoner
2 dl Majs
3 dl Gröna ärter
1 krm Salt
1 krm Peppar
2 tsk torkad Basilika
 
Hacka löken, skala och tärna palsternackan och potatisarna.
Strimla korven.
Fräs lök, potatis och palsternacka i margarinet.
Tillsätt korven och bryn lätt.
 
Låt champinjoner och majs rinna av.
Rör ner svamp, majs och ärter.
Låt fräsa ca 5 minuter tills allt är genomvarmt.
Krydda med basilika, salt och peppar.
Servera pytten med sallad.
 
Nu finns jag även på facebook med alla recept!
Där läggs recepten med länkar hit upp vid varje nytt inlägg, allt för att du inte skall missa något.
Joina gruppen och ta med era vänner.

Ni hittar mig på: