Chokladgratinerad frukt

Härlig efterrätt som tom barnen och deras kompisar åt glatt!
 
4 port, 3 pp.p.p
 
1 liten ananas
2 små kiwi
100 g vindruvor
8 msk fracihe max 8 %
2 msk floursocker
40 g choklad, 60% finhackad
 
Skala och tärna ananas och kiwi.
Dela och kärna ur druvorna.
Fördela frukten i 4 ugnssäkra formar eller en stor form om det föredras.
Blanda samman fraiche, florsocker och den hackade chokladen och fördela det över frukten.
Gratinera i mitten av ugnen, 225 grader ca 10 minuter.
Serveras ljummen
 

Nu finns jag även på facebook med alla recept!
Där läggs recepten med länkar hit upp vid varje nytt inlägg, allt för att du inte skall missa något.
Joina gruppen och ta med era vänner.

Ni hittar mig på:
 
 
Smaklig spis!
//Blondiie