Fylld kycklingfilé och pasta

Kyckling blir extra saftig med fyllning som ger mjuk smak, här serverat med pasta och väldigt nyttiga sparris.
 
4 port, 13 pp.p.p
 
500 g Kycklingfilé
4 skivor Lufttorkad skinka, tex parma
50 g Ädelost 
2 tsk flytande margarin
350 g färsk Pasta
250 g Sparris
2 dl Fraiche 5%
2 msk Basilika, eller annan ört
 
 
Blanda samman fraiche med hackade örter.
Krydda med salt och peppar.
Skär en ficka i kycklingfiléerna.
Lägg i ost och skinka, fäst ihop med en tandpetare. Krydda med salt och peppar.
Stek dem i margarin ca 5 minuter per sida.
Tillaga pastan enl förp.
Servera kycklingen med pasta, sås och sparris.
 
Nu finns jag även på facebook med alla recept!
Där läggs recepten med länkar hit upp vid varje nytt inlägg, allt för att du inte skall missa något.
Joina gruppen och ta med era vänner.

Ni hittar mig på:
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

blondiiesmatochbak.blogg.se

Mat, något vi alla måste få i oss! Här är en blogg med vikt(väktar)vänliga recept! De recept är uträknade med propoints baserade poäng och det är allt från vardagsmat till vardagslyx! Mat och bak i alla dess former! Några recept kommer från gamla böcker, omräknat i nya systemet, andra från nya böcker, några från matkassen och många är egna recept jag räknat om. Efter att ha gått ner över 20 kilo blev jag guldmedlem i dec -15 Smaklig måltid!

RSS 2.0