Fisk med purjolök och bacon

 Enligt familjen jättegott.
Alex var duktig och slängde ihop =) 
 
4 port. 10 sp.p.p
 
800 g potatis
1 pkt kotlettbacon
0,5 purjolök
2 tsk flytande margarin
500 g kolja
0,5-1 tsk salt
2 krm vitpeppar
2,5 dl matlagningsgrädde 4%
0,5 romansallad
 
Sätt ugnen på 200°.
Koka potatisen.
Strimla bacon och knaperstek i en stekpanna. Låt rinna av på hushållspapper.
Strimla purjo och fräs i hälften av margarinet.
Skär fisken i portionsbitar och lägg dem i en smord ugnsform, salta och peppra.
Lägg på purjon och slå över grädden.
Strö över bacon.
Tillaga i ugn ca 15-20 minuter.
Servera fisken med potatis och sallad.
 
Det är gott och ser lite festligare ut med pressad potatis, dessutom får man lättare upp all god sås då!
 
Nu finns jag även på facebook med alla recept!
Där läggs recepten med länkar hit upp vid varje nytt inlägg, allt för att du inte skall missa något.
Joina gruppen och ta med era vänner.

Ni hittar mig på:
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

blondiiesmatochbak.blogg.se

Mat, något vi alla måste få i oss! Här är en blogg med vikt(väktar)vänliga recept! De recept är uträknade med propoints baserade poäng och det är allt från vardagsmat till vardagslyx! Mat och bak i alla dess former! Några recept kommer från gamla böcker, omräknat i nya systemet, andra från nya böcker, några från matkassen och många är egna recept jag räknat om. Efter att ha gått ner över 20 kilo blev jag guldmedlem i dec -15 Smaklig måltid!

RSS 2.0