Rabarberchutney

Jättegott till grillat med mera.
 
Hela satsen blir 4 pp eller 8 sp
Den räknas till 4 port, men tycker nog det räcker till fler.
 
200 g rabarber
1/2 gul lök
1 vitlöksklyfta
1/2 röd chili
2 msk honung
1 msk vitvinsvinäger
1/2 tsk salt
1/2 tsk torkad ingefära
 
Skala och skär rabarber i bitar.
Skala och finhacka vitlök och lök.
Finstrimla chili.
Lägg rabarber, lök, vitlök och chili i en kastrull.
Tillsätt honung och vinäger.
Låt puttra på svag värme ca 20 min eller tills chutneyn tjocknat något.
Smaka av med salt och ingefära.
Ta bort från värmen och låt svalna
 
Nu finns jag även på facebook med alla recept!
Där läggs recepten med länkar hit upp vid varje nytt inlägg, allt för att du inte skall missa något.
Joina gruppen och ta med era vänner.

Ni hittar mig på:
 
https://www.facebook.com/groups/487572974754908/