Kalasfin punchparfait

Wow
Något av det godaste jag ätit på länge!!!!!
Denna kommer lätt bli nya bjud-desserten
Dessutom så sjukt lätt att göra
 
4 port
 
3 äggulor
1 1/2 dl socker
3/4 dl punch (alt 1 tsk arraksarom + vatten så det blir 3/4 dl)
2,5 dl milda visp 15 %
200 g hallon
 
Vispa äggulor och socker pösigt i en bunke.
Rör ner punchen.
Vispa grädden och vänd ner i äggsmeten.
Fördela smeten i fryståliga skålar och frys minst 4 timmar.
Låt tina något före servering.
Garnera med färska hallon och eventuellt lite mynta.
 

Nu finns jag även på facebook med alla recept!

Där läggs recepten med länkar hit upp vid varje nytt inlägg, allt för att du inte skall missa något.
Joina gruppen och ta med era vänner.

Ni hittar mig på:
 
https://www.facebook.com/groups/487572974754908/