Kycklinggryta

Kycklinggryta med exotiska inslag av gröna druvor och sweet chilisås. Serveras med bulgur.
 
4 port, 7 pp.p.p
 
375 g Kycklingfilé
1 bit Purjolök
1 tsk Margarin flytande 80%
1 tsk Curry
3 dl Hönsbuljong
1 Paprika
1 dl Matlagningsgrädde 4%
1 tsk Soja
1 msk Sweet chilisås
15 Vindruvor
2 dl Bulgur okokt
 
Tillaga bulgur.
Skär kycklingfilén i mindre bitar, strimla purjon.
Bryn det i margarin, krydda med salt, peppar och curry.
Häll på buljong och låt puttra ca 10 minuter.
Skär paprikan i strimlor och lägg ner i grytan, rör i matlagningsgrädden.
Smaka av med soja och chilisås.
 
Halvera druvorna och strö över vid servering.
Servera med bulgur och sallad.