Pytt i panna på Grekiskt vis

Så vansinnigt god!!!
4 port 14 pp.p.p alt 7 points
500 g Potatis
500 g Fläskfilé
1 gul Paprika
1 röd Paprika
1 röd lök
3 Tomater
100 g Salladsost (feta) 10%
1 dl Olivolja
2 tsk Soja
1 tsk Sambal oelek
1 tsk Ingefära
3 klyftor Vitlök
2 dl Fraiche 5%
2 msk Majonnäs
1 tsk Salladskrydda
4 klyftor Vitlök
Blanda 1 dl olivolja, 2 tsk soja, 1 tsk sambal oelek, 1 tsk ingefära, 3 vitlöksklyftor, salt och svartpeppar till en marinad.
Strimla köttet och lägg det i marinaden, låt det dra ca 6 timmar.
Skala och klyfta potatisen, lägg i en långpanna.
Sätt in i ugn 225° ca 10 minuter.
Lägg på köttet samt strimlad paprika, tomat, rödlök och fetaosttärningar.
Stek ytterligare 15 minuter.
Blanda samman fraiche, majonnäs, 4 vitlöksklyftor och salladskrydda till en sås och servera till pytten.
Jag finns även på facebook med alla recept, där jag uppdaterar när bloggen uppdateras!
Gå gärna med i gruppen och bjud in dina vänner
Ni hittar mig på: