Ljummen Kycklingsllad

Verkligen supergod!!!!
 
4 port 13 pp.p.p
 
1 knippe sparris
1 tsk margarin
600 k kycklingfilé
2 tsk margarin
1 avokado
1 ask körsbärstomater
1 påse ruccola
4 minibaguetter
 
2 dl filmjölk 3 %
3 msk lättmajonnäs
1-2 tsk vitlökspulver
1 tsk dijonsenap
 
Skär sparrisen i mindre bitar och stek i margarin några minuter tills de börjar få färg men fortfarande behåller sin krispighet.
Rör ihop filmjök, majonnäs, vitlökspulver och dijonsenap. Smaka av med salt och peppar,
Stek kycklingfiléerna i margarin, skiva upp filéerna.
Gröp ur avokadon och halvera tomaterna. Lägg upp sallad på en tallrik, lägg på sparris, avokado, tomater och skivad kyckling. Ringla över dressingen.
Servera med en baguette.
Funkar även kanon att tillaga på grillen om vädret tillåter