Mexikansk kyckling i tacoskal

Ibland är det gott med ett alternativ till den vanliga tacosen.
4 port, 12 sp.p.p
600 g Kycklingfilé
2 tsk flytande margarin
1 Chilipeppar
2 klyftor Vitlök
1 gul lök
1/2 tsk spiskummin
1 msk olivolja
1 burk avrunna Svarta bönor
2 msk Tomatpuré
1 tsk Socker
1/2 tsk Salt
2 tomater
1 röd lök
1/2 kruka Koriander
2 dl Sallad
8 stycken Tacoskal gärna tubs
2 dl Gräddfil 12%
2 tsk flytande margarin
1 Chilipeppar
2 klyftor Vitlök
1 gul lök
1/2 tsk spiskummin
1 msk olivolja
1 burk avrunna Svarta bönor
2 msk Tomatpuré
1 tsk Socker
1/2 tsk Salt
2 tomater
1 röd lök
1/2 kruka Koriander
2 dl Sallad
8 stycken Tacoskal gärna tubs
2 dl Gräddfil 12%
Dela kycklingen i mindre bitar och stek i margarin.
Krydda med salt och peppar.
Gör bönröran: Kärna ur och skär chilin i strimlor. Finhacka vitlöken och löken och fräs tillsammans med chili och spiskummin i oljan.
Mosa i avrunna bönor lite grovt med en potatisstöt eller gaffel.
Rör i tomatpurén och låt allt bli varmt.
Krydda med socker och salt.
Hacka tomater, lök och koriander.
Lägg tillsammans med sallad, kyckling och bönröran i tacoskalen.
Toppa med gräddfil.
Jag finns även på facebook med alla recept, där jag uppdaterar när bloggen uppdateras!
Gå gärna med i gruppen och bjud in dina vänner
Ni hittar mig på: