Grillad hamburgare i bröd

Riktigt god hamburgare men rätt många pp. Blev inte mätt så la till pommes och plussade points för det.
 
4 port, 12 pp.p.p
 
500 g nötfärs 10 %
2 msk hoisinsås
1 msk japansk soja
0,5 tsk salt
2 krm vitpeppar
2 tsk margarin
4 hamburgerbröd
0,5 romansallad
1 rödlök
2 tomater
Dressing:
1 dl matlagningsyoghurt, 8 %
1 msk lättmajonnäs
2 tsk dijonsenap
2 msk chilisås
2 msk bostongurka
 
Blanda samman färs, hoisin och soja, krydda med salt och peppar. låt det vila kallt medans du gör dressingen.
 
Blanda ihop alla ingredienserna till dressingen och smaka av med salt och peppar.
 
Forma burgareav färsen och stek i margarin eller lägg på grillen.
 
Värm bröden. Lägg en klick med dressing på brödet, lägg sedan på sallad, burgare, skivad lök och tomat. Ringla över resten av dressingen och toppa med bröd och servera.