Grönsakspytt med salladsost

Överraskande gott!!!
4 port, 8 pp.p.p
600 g potatis
4 rödbetor
1 gul lök
1 squash
1 gul paprika
300 g champinjoner
1 msk olivolja
35 g rucola
150 g salladsost max 10 %
timjan
2 dl smaksatt creme fraiche max 15 %
Skala och dela potatis och grönsakerna, utom persilja och rucola, i ”pyttipannastora” tärningar.
Lägg grönsakstärningarna i en skål och slå på olja samt smaksätt med salt och peppar.
Blanda runt så att grönsakerna får en blank yta.
Lägg grönsakerna på en ugnsplåt och stek dem i ugn, 225° i ca 15 minuter (tills grönsakerna känns klara). Vänd gärna runt några gånger under stekningen.
När ”pytten” är färdig så ta ut den och vänd i rucola.
Lägg upp pytten på tallrikar och smula fetaosten över.
Dekorera med finhackad persilja och servera med crème fraiche
Nu finns jag även på facebook med alla recept!
Ni hittar mig på:
Ni hittar mig på:
Bjud in så många ni vill =) På så sätt missar ni aldrig ett recept =D