Mango och currykyckling med grönsaksris

Jättegod och uppskattade med mycket mangosmak som sonen älskar.
4 port, 13 pp.p.p
600 g kycklingfilé
2 tsk margarin
2 dl fraiche 5 %
4 msk mango chutney
1-2 tsk curry
vitlök
1 gul lök
1 paprika
2 tsk margarin
250 g ris
1 msk grönsaksfond
1 påse sallad
Sätt ugnen på 175 grader.
Bryn kycklingen i margarin, krydda med salt och peppar. Lägg filéerna i en liten ugnsfast form.
Blanda fraiche, mango chutney, curry och hackad vitlök och bred det över kycklingen. Tillaga i mitten av ugnen i ca 20-25 minuter eller tills kycklingen är klar.
Hacka lök och paprika. Hetta upp margarin i en kastrull och pudra över lite curry. Tillsätt lök, paprika och ris och fräs ett par minuter under noggrann omrörning. Tillsätt vatten enligt anvisning på risets förpackning, Häll i grönsaksfond och låt koka upp och rör om,
Sjud ris och grönsaker under lock tills riset är färdigt. Servera med kyckling och sallad