Ost och skinkbakelse

Denna bakelsen passar utmärkt både stora och små då den har en fruktig fyllning med ost och skinka.
Istället för skinka kan du självklart ta kalkon, nötkött eller saltkött.
Landgångsbröd eller rostbröd.
Fyllning:
1 dl krosad annanas, väl avrunnen
1 dl fint tärnat äpple
1 dl tärnad gurka
1 dl vispad grädde
3 msk majonäs
50 g tärnad skinka
50 g tärnad hårdost, tex västgöta kloster
Garnering
1 dl vispad grädde
3 msk majonäs
persilja
4 skivor ost
4 skivor skinka
4 melonkulor
4 körsbärstomater
1 kiwi
Gurka och ananans
Kantskär brödet eller stämpla ut 3 rundlar per smörgås.
Blanda alla ingredienser till fyllningen och smaka av med salt och peppar.
Lägg hälften av fyllningen på en längd.
Täck med nästa brödskiva och lägg på den sista fyllningen.
Lägg på sista brödskivan.
Lägg längden i lätt press en stund.
Har du inte gjort cirklar så skär till längden i fyra bitar.
Vispa samman grädde och majonäs och bred p och runt bakelserna.
Garnera valfritt.