Snabb tårta med godisgömma och geishafluff

 
Här har jag fuskat rejält!!!!!
Allt är nästan halvfabrikat!
 
2 paket tårtbottnar man köper, en  vanlig och en choklad!
Ett paket vanilj mousse från dr oetker
Ett paket choklad mousse från dr oetker
Ett paket jordgubbs mousse från dr oetker
Valfritt godis, här är m&m:s
5 dl grädde
300 g geisha
 
Kvällen innan tårtan skall serveras värms grädde upp i en kastrull.
Får INTE koka.
Rör ner chokladen i bitar som får smälta ner med grädden. När allt är smält hälls chokladgrädden över i en vispbunke och får svalna. När den är sval så sätts grädden in i kylen tills dagen efter, gärna 12 timmar.
 
Separera 2 vita och 2 mörka tårtbottnar. De två som blir över delas på mitten och används att göra en halv tårta.
Ta tre av fyra lock som tagits undan läggs på ett fat och för ner ett glas i mitten av botten. Detta skall bli godisgömman.
Första botten läggs på ett fat och låt glaset sitta kvar så där inte åker ner fyllning. Jag brukar sätta en form med löstagbara kanter runt tårtan så det är lättare att fylla tårtan och få den jämn.
Lägg på valfri mousse, på med nästa lock och varva varannan mörk och ljus botten, tills alla tre fyllningar är lagda. Fyll upp hålet med godiset. Avsluta med sista tårtbotten som inte fick hål i sig, som ett lock.
Täck med plastfolie tills dagen tårtan sklal garneras.
 
Vispa upp grädden med elvisp till ganska fast konsistens.
Täck tårtan med ett tunt lager mousse. Spritsa ut mönster på tårtan och garnera med lite jordgubbar. Sidorna är här täckta med chokladfingrar. Till en köpbotten tårta går det åt 3 paket.