Karibisk kyckling med kokosris

Min första tugga förde mig till kärleksmums utan choklad haha.
Kokosen tog verkligen ut sig i riset och det var förvånansvärt gott. Sonen älskade det!
 
4 portioner, 8 pp.p.p
 
500 g kycklingfilé
2 dl ris
1 liten burk kokosmjölk lätt, 165 ml
vatten
2 msk kokosflingor
SALSA:
1/2 mango
1 papaya
1 röd chilifrukt
1 msk färst koriander
1 lime
 
Skala och tärna mango och papaya. Kärn ur och strimla chilin. Blanda mango, papaya, chili och hackad koriander. Pressa över limesaft.
Koka riset i kokosmjölk och vatten.
Rosta kokosflingorna i en torr stekpanna. Blanda ner det i det kokta riset.
Krydda kycklingfiléerna med salt och peppar, grilla dem på grill eller i ugn.
Servera med ris och salsan