Rabarberpaj
Guds gåva till mig!
Jag älskar dess krispighet!
Skiva massa rabarber så att det täcker en pajforms botten....
Blanda ihop följande i en skål:
2 1/2 dl mjöl
2 1/2 dl socker
1 tsk bakpulver
1 ägg
Jag älskar dess krispighet!
Skiva massa rabarber så att det täcker en pajforms botten....
Blanda ihop följande i en skål:
2 1/2 dl mjöl
2 1/2 dl socker
1 tsk bakpulver
1 ägg
Rör ihop och strö över rabarbern....
Hyvla 50 g smör och täck formen.
In i ugnen 20-30 min på 200 grader!
Hyvla 50 g smör och täck formen.
In i ugnen 20-30 min på 200 grader!
Hela pajen är 51 pp. Delar man i 8 bitar blir det 6 pp p bit.
På 12 bitar blir varje bit 4 pp.
Servera med vaniljvisp eller glass.