Chorizo med senapspotatis

Jättegott!!!
 
4 port, 13 PP per portion eller 14 SP per protion
 
800 g Potatis
500 g chorizo 9%
1 gul lök
250 g Champinjoner
4 soltorkade tomater i olja
2 tsk Margarin
2 msk grovkornig Senap
2 dl Fraiche 5%
2 dl Sallad

Skala potatisen och skär i mindre bitar. Koka mjuk i lättsaltat vatten.

Skär korven i cm-tjocka skivor. Skär löken i tunna skivor och dela svampen i kvartar. Strimla tomaterna.

Hetta upp margarin i en stekpanna och stek korv, lök och champinjoner tills de börjar få lite färg. Blanda ner tomaterna.

Häll av vattnet från potatisen. Blanda senap och fraiche, rör ner i potatisen. Smaka av med salt och peppar.

Servera korvgrytan med senapspotatis och sallad.

 

Nu finns jag även på facebook med alla recept!

Där läggs recepten med länkar hit upp vid varje nytt inlägg, allt för att du inte skall missa något.
Joina gruppen och ta med era vänner.

Ni hittar mig på: