Nötfärsbiffar med soltorkad tomat

Soltorkade tomater, pesto och fetaost ger dessa nötfärsbiffar sin mustiga smak. Koka bulgur till och blanda med spenat. En god och färgstark variant med nötfärs.
 
4 port, 11 pp.p.p
 
500 g Nötfärs 10%
50 g soltorkade tomater
1-2 msk torkad Persilja
1 tsk Salt
1 tsk vitpeppar
 2 tsk margarin
2 dl okokt Bulgur
1 msk Pesto
1 dl Bladspenat
1 rödlök
Bladspenat
Körsbärstomater
 
Blanda färs med hackad soltorkad tomat, persilja, salt och peppar, forma till biffar.
Forma till biffar och stek i margarin.
 
Koka bulgur enligt anvisningar på förpackningen.
Skala och skiva löken tunt och halvera tomaterna.
Blanda bulgur med pesto, spenat, hackad rödlök, fetaost och tomat.
Servera till biffen.
Jag strödde över lite salladsost. Glöm inte att lägga till pp för det
 
Nu finns jag även på facebook med alla recept!
Där läggs recepten med länkar hit upp vid varje nytt inlägg, allt för att du inte skall missa något.
Joina gruppen och ta med era vänner.

Ni hittar mig på: