Fylld kycklingfilé och pasta

Kyckling blir extra saftig med fyllning som ger mjuk smak, här serverat med pasta och väldigt nyttiga sparris.
 
4 port, 13 pp.p.p
 
500 g Kycklingfilé
4 skivor Lufttorkad skinka, tex parma
50 g Ädelost 
2 tsk flytande margarin
350 g färsk Pasta
250 g Sparris
2 dl Fraiche 5%
2 msk Basilika, eller annan ört
 
 
Blanda samman fraiche med hackade örter.
Krydda med salt och peppar.
Skär en ficka i kycklingfiléerna.
Lägg i ost och skinka, fäst ihop med en tandpetare. Krydda med salt och peppar.
Stek dem i margarin ca 5 minuter per sida.
Tillaga pastan enl förp.
Servera kycklingen med pasta, sås och sparris.
 
Nu finns jag även på facebook med alla recept!
Där läggs recepten med länkar hit upp vid varje nytt inlägg, allt för att du inte skall missa något.
Joina gruppen och ta med era vänner.

Ni hittar mig på: