Fisk med purjolök och bacon

 Enligt familjen jättegott.
Alex var duktig och slängde ihop =) 
 
4 port. 10 sp.p.p
 
800 g potatis
1 pkt kotlettbacon
0,5 purjolök
2 tsk flytande margarin
500 g kolja
0,5-1 tsk salt
2 krm vitpeppar
2,5 dl matlagningsgrädde 4%
0,5 romansallad
 
Sätt ugnen på 200°.
Koka potatisen.
Strimla bacon och knaperstek i en stekpanna. Låt rinna av på hushållspapper.
Strimla purjo och fräs i hälften av margarinet.
Skär fisken i portionsbitar och lägg dem i en smord ugnsform, salta och peppra.
Lägg på purjon och slå över grädden.
Strö över bacon.
Tillaga i ugn ca 15-20 minuter.
Servera fisken med potatis och sallad.
 
Det är gott och ser lite festligare ut med pressad potatis, dessutom får man lättare upp all god sås då!
 
Nu finns jag även på facebook med alla recept!
Där läggs recepten med länkar hit upp vid varje nytt inlägg, allt för att du inte skall missa något.
Joina gruppen och ta med era vänner.

Ni hittar mig på: