Mannagrynspudding

Mannagrynspudding är verkligen barndom!
Den lena, milda, goda smaken, åååå jag bara älskar det!
 
1 form 27 pp.p.form. Dvs: 4 bitar = 7 pp,6 bitar = 4 pp, 10 bitar = 3 pp
 
1 1/4 dl mannagryn
1 l lättmjölk
1/2 tsk salt
2 ägg
2 msk socker
 
Smaksätt eventuellt med 50 g russin. 50 g russin är 4 pp.
 
Koka upp mjölk och salt i en gryta.
Vispaner mannagrynen och koka upp under omrörningen.
Kåt koka på svag värme ca 5 minuter.
Rör om då och då.
Blanda ner ägg och socker och smaksätt eventuellt med russin.
Häll smeten i en smord form och grädda puddingen i 175 grader ca 30-40 minuter.
 
Servera som den är eller med saftsås.
Vill du göra egen har jag recept HÄR
 
Nu finns jag även på facebook med alla recept!
Där läggs recepten med länkar hit upp vid varje nytt inlägg, allt för att du inte skall missa något.
Joina gruppen och ta med era vänner.
 

Ni hittar mig på: