Mannagrynspudding

Mannagrynspudding är verkligen barndom!
Den lena, milda, goda smaken, åååå jag bara älskar det!
 
1 form 27 pp.p.form. Dvs: 4 bitar = 7 pp,6 bitar = 4 pp, 10 bitar = 3 pp
 
1 1/4 dl mannagryn
1 l lättmjölk
1/2 tsk salt
2 ägg
2 msk socker
 
Smaksätt eventuellt med 50 g russin. 50 g russin är 4 pp.
 
Koka upp mjölk och salt i en gryta.
Vispaner mannagrynen och koka upp under omrörningen.
Kåt koka på svag värme ca 5 minuter.
Rör om då och då.
Blanda ner ägg och socker och smaksätt eventuellt med russin.
Häll smeten i en smord form och grädda puddingen i 175 grader ca 30-40 minuter.
 
Servera som den är eller med saftsås.
Vill du göra egen har jag recept HÄR
 
Nu finns jag även på facebook med alla recept!
Där läggs recepten med länkar hit upp vid varje nytt inlägg, allt för att du inte skall missa något.
Joina gruppen och ta med era vänner.
 

Ni hittar mig på:
 
 
 
 
 
 
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

blondiiesmatochbak.blogg.se

Mat, något vi alla måste få i oss! Här är en blogg med vikt(väktar)vänliga recept! De recept är uträknade med propoints baserade poäng och det är allt från vardagsmat till vardagslyx! Mat och bak i alla dess former! Några recept kommer från gamla böcker, omräknat i nya systemet, andra från nya böcker, några från matkassen och många är egna recept jag räknat om. Efter att ha gått ner över 20 kilo blev jag guldmedlem i dec -15 Smaklig måltid!

RSS 2.0