Kelda grytbaser

Tjolahopp i vårsolen!!!!
 
Nu har jag fått chansen att prova 2 av keldas nya grytbaser genom Buzzador!!!!
Grytbaserna finns som 2 olika modeller.
Den ena tillsätter man kyckling och den andra färs. Snabbt enkelt och du väljer själv hur du vill variera din middag snabbt och enkelt!
Jag valde att göra det så enkelt som möjligt för att se om det "dög" eller om man som vanligt behövde lägga ner mycket tid för att få det gott och ätbart. Dvs färs och burken och toppa med lite gräddfil.
 
För kyckling finns kelda grytbas balsamico och rostad vitlök, samt
Kelda grytbas mild masala som jag valde. Den var helt ok. Men inte mer än så.
 
Gällande färssmaker så fanns krämig bolognese som jag valde och den var sjukt god. Dock blev portionerna rätt små, så jag skulle rekommendera att köpa dubbelt upp.
Smakmässigt var den kanongod och vi har köpt produkten efteråt och utvecklat receptet helt annorlunda. Det är ju det som är så bra, att man kan variera så mycket =) 
Färs fanns även smakerna Texas chili och taco.
 
Jag älskar att grytbaserna är helt utan tillsatser men håller 120 dagar och att man kan variera i all oändlighet.
#keldagrytbasbuzz #buzzador
 
Att vara buzzador är skitkul och vill du oxå ha chansen att få prova nya produkter, bjuda vänner på det samma, kanske kakor, rakhyvlar eller eltandborste?  Ja då är detta verkligen något för dig!
Man anmäler sig till de kampanjer man är intresserad av. Kommer man med består arbetet i att utvärdera, att "buzza" dvs berätta om produkten och erbjuda smakprover! Presentera produkten, ta upp en sammanfattning av tips och idéer till företaget som använder dig som buzzador och sedan rakt och ärligt presentera vad som framkommit under kampanjperioden!
Vill du med bli medlem? Skicka ett mail till mig med din mail i kommentatorfältet så anmäler jag dig =) 
Varmt välkommen!
 
 
På Arlas egna sida finns att läsa:

Nu lanserar Kelda fem nya smakrika grytbaser, tre till köttfärs och två till kyckling. Såserna är helt utan tillsatser och anpassade för att passa hela familjen. Med Kelda Grytbaser blir det enkelt att skapa välsmakande vardagsfavoriter på ett kick.

I en hektisk vardag finns det inte alltid tid för avancerad matlagning, så prova Kelda Grytbaser för en smakrik familjemiddag på nolltid. Såserna innehåller inga tillsatser och finns i fem olika smaker, speciellt framtagna för att passa barnfamiljer. Mild Masala och Balsamico & Rostad Vitlök kombineras enkelt med kyckling, medan BologneseTaco eller Texas Chili passar perfekt till köttfärs. Tillagningen kunde inte vara enklare - fräs köttet, tillsätt såsen och låt puttra ett tag.

– Kyckling och köttfärs är de råvaror som svenska familjer främst använder i sin matlagning och därför ville vi ta fram goda såser som passar bra till dem. Kelda Grytbaser ger stor vardagsvariation och det blir enkelt att få till en god måltid utan att att stå framför spisen alltför länge. Du får tid att göra annat som du har lust med, säger Hanna Skuncke, Brand Manager Kelda på Arla Foods. 

Med sin krämiga och smakrika karaktär är Kelda Grytbaser speciellt utvecklade för att falla hela familjen i smaken. Addera kyckling eller köttfärs för självklara vardagsfavoriter eller experimentera med nya recept. Bolognese med quornfärs, Taco med knapriga nachos eller kryddiga Mild Masala-gryta med chili och yoghurt är bara några av receptförslagen på Kelda.se och i appen Kelda. 

Med sin krämiga och smakrika karaktär är Kelda Grytbaser speciellt utvecklade för att falla hela familjen i smaken. Addera kyckling eller köttfärs för självklara vardagsfavoriter eller experimentera med nya recept. Bolognese med quornfärs, Taco med knapriga nachos eller kryddiga Mild Masala-gryta med chili och yoghurt är bara några av receptförslagen på Kelda.se och i appen Kelda. 

I samband med lanseringen av Kelda Grytbaser släpps också Kelda Ekologisk tomatsoppa. Det är en krämig tomatsoppa gjord på endast ekologiska tomater och smaksatt med ekologisk oregano, vitlök och peppar. Njut av soppan precis som den är eller lägg till pasta för en matigare variant.

 

Produktinformation och rekommenderade cirkapriser:

Alla produkter lanseras i butik under vecka 5. Rekommenderat cirkapris för grytbaserna är 26,90 kr och för tomatsoppan 24,90 kr.

Kelda Grytbas Mild Masala, 380 g
Kelda Grytbas Balsamico & Rostad vitlök, 380 g
Kelda Grytbas Krämig Bolognese, 375 g
Kelda Grytbas Taco, 375 g
Kelda Grytbas Texas Chili, 380 g
Kelda Ekologisk tomatsoppa, 5 dl