Färs tropicana

Supergott!
 
1 port, 10 pp.p.p
 
100 g färs max 10%
1 schalottenlök
½ chilifrukt
1 vitlöksklyfta
1 tsk olja
½ dl buljong
2 tsk kinesisk soja
½ banan
bit färsk ananas
1 ½ dl pasta typ penne 
 
Koka pastan.
Strimla lök, kärna ur och tärna chilin.
Fräs den i olja , blanda ner färsen och stek den smulig.
Tillsätt pressad vitlök, soja och buljong.
Låt det småkoka ca 5 minuter.
Smaka av med salt och peppar.
Vänd ner skivad banan och ananas.
Servera med pasta och sallad.
 
Nu finns jag även på facebook med alla recept!
Där läggs recepten med länkar hit upp vid varje nytt inlägg, allt för att du inte skall missa något.
Joina gruppen och ta med era vänner.

Ni hittar mig på: