Gratinerade potatishalvor och kyckling

Supergott och en perfekt bjudrätt eller som en vanlig middag!
En av våra favoriter!!!!
 
4 port, 11 pp.p.p
 
800 g Potatis
1 1/2 dl Fraiche 8%
1 dl Parmesanost riven
500 g Kycklingfilé
2 tsk flytande Margarin
2 dl rött Matlagningsvin
2 msk Balsamvinäger
1 msk Kycklingfond
1 1/2 msk flytande Honung
 
Baka potatisen i ugn 200° ca 35 minuter.
Koka ihop ingredienserna till såsen och låt småkoka ca 10 minuter, rör om ett par gånger under tiden.
Ta ut potatisen och dela dem på mitten.
Gröp ur dem men låt lite potatis vara kvar i skalet.
Blanda inkråmet med fraiche och ost, smaka av med salt och peppar.
Lägg tillbaka det i skalen och gratinera i ugn 225° ca 10 min.
Krydda kycklingen med salt och peppar.
Stek i margarin.
Servera med potatis, sås och sallad.
 
Nu finns jag även på facebook med alla recept!
Där läggs recepten med länkar hit upp vid varje nytt inlägg, allt för att du inte skall missa något.
Joina gruppen och ta med era vänner.

Ni hittar mig på: