Gratinerade potatishalvor och kyckling

Supergott och en perfekt bjudrätt eller som en vanlig middag!
En av våra favoriter!!!!
 
4 port, 11 pp.p.p
 
800 g Potatis
1 1/2 dl Fraiche 8%
1 dl Parmesanost riven
500 g Kycklingfilé
2 tsk flytande Margarin
2 dl rött Matlagningsvin
2 msk Balsamvinäger
1 msk Kycklingfond
1 1/2 msk flytande Honung
 
Baka potatisen i ugn 200° ca 35 minuter.
Koka ihop ingredienserna till såsen och låt småkoka ca 10 minuter, rör om ett par gånger under tiden.
Ta ut potatisen och dela dem på mitten.
Gröp ur dem men låt lite potatis vara kvar i skalet.
Blanda inkråmet med fraiche och ost, smaka av med salt och peppar.
Lägg tillbaka det i skalen och gratinera i ugn 225° ca 10 min.
Krydda kycklingen med salt och peppar.
Stek i margarin.
Servera med potatis, sås och sallad.
 
Nu finns jag även på facebook med alla recept!
Där läggs recepten med länkar hit upp vid varje nytt inlägg, allt för att du inte skall missa något.
Joina gruppen och ta med era vänner.

Ni hittar mig på:
 
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

blondiiesmatochbak.blogg.se

Mat, något vi alla måste få i oss! Här är en blogg med vikt(väktar)vänliga recept! De recept är uträknade med propoints baserade poäng och det är allt från vardagsmat till vardagslyx! Mat och bak i alla dess former! Några recept kommer från gamla böcker, omräknat i nya systemet, andra från nya böcker, några från matkassen och många är egna recept jag räknat om. Efter att ha gått ner över 20 kilo blev jag guldmedlem i dec -15 Smaklig måltid!

RSS 2.0