Cashewpanerad torsk

En fiskrätt.
Äter själv ingen från havet men familjen gillade den.
 
4 port 11 sp.p.p
 
500 g torsk
1 msk rapsolja
30 cashewnötter
0,5 broccoli
1 schalottenlök
2,5 dl matlagningsgrädde 4%
0,5 grönsaksbuljongtärning
0,5 citron (rivet skal och saft)
250 g pasta
Morötter
 
 
Sätt ugnen på 200 grader.
Skär fisken i portionsbitar.
Pensla med olja och lägg i en ugnsform.
Krydda med salt och peppar och strö över hackade cashewnötter.
Dela broccoli i buketter och lägg runt om fisken.
Skala och hacka lök, fräs på svag värme, blanda i matgrädde och buljongtärning.
Låt koka upp och blanda i zest (finrivet skal) från citronen och citronsaft.
Smaka av med salt och lite vitpeppar.
Häll det över fisk och broccoli.
Tillaga i ugn ca 15-20 minuter.
Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
Servera fisken med pasta, broccoli och morötter som du skalat och hyvlat med potatisskalare.
 
Nu finns jag även på facebook med alla recept!
Där läggs recepten med länkar hit upp vid varje nytt inlägg, allt för att du inte skall missa något.
Joina gruppen och ta med era vänner.

Ni hittar mig på: