Cashewpanerad torsk

En fiskrätt.
Äter själv ingen från havet men familjen gillade den.
 
4 port 11 sp.p.p
 
500 g torsk
1 msk rapsolja
30 cashewnötter
0,5 broccoli
1 schalottenlök
2,5 dl matlagningsgrädde 4%
0,5 grönsaksbuljongtärning
0,5 citron (rivet skal och saft)
250 g pasta
Morötter
 
 
Sätt ugnen på 200 grader.
Skär fisken i portionsbitar.
Pensla med olja och lägg i en ugnsform.
Krydda med salt och peppar och strö över hackade cashewnötter.
Dela broccoli i buketter och lägg runt om fisken.
Skala och hacka lök, fräs på svag värme, blanda i matgrädde och buljongtärning.
Låt koka upp och blanda i zest (finrivet skal) från citronen och citronsaft.
Smaka av med salt och lite vitpeppar.
Häll det över fisk och broccoli.
Tillaga i ugn ca 15-20 minuter.
Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
Servera fisken med pasta, broccoli och morötter som du skalat och hyvlat med potatisskalare.
 
Nu finns jag även på facebook med alla recept!
Där läggs recepten med länkar hit upp vid varje nytt inlägg, allt för att du inte skall missa något.
Joina gruppen och ta med era vänner.

Ni hittar mig på:
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

blondiiesmatochbak.blogg.se

Mat, något vi alla måste få i oss! Här är en blogg med vikt(väktar)vänliga recept! De recept är uträknade med propoints baserade poäng och det är allt från vardagsmat till vardagslyx! Mat och bak i alla dess former! Några recept kommer från gamla böcker, omräknat i nya systemet, andra från nya böcker, några från matkassen och många är egna recept jag räknat om. Efter att ha gått ner över 20 kilo blev jag guldmedlem i dec -15 Smaklig måltid!

RSS 2.0