Nudlar och orientalisk färssås

Mumsigt värre och groddarna blir sådär krispiga så dom nästan knastrar i munnen som jag älskar då dom är alldeles färska <3
 
4 port 13 pp.p.p
 
0,5 purjolök
500 g nötfärs 10 %
2 tsk margarin
1 tsk riven färsk ingefära
vitlök
2 msk soja
2 dl vatten
0,5 köttbuljongtärning
250 g äggnudlar
1 förpackning färska böngroddar
morötter
 
Skölj och strimla purjolöken.
Stek den med färsen i margarinet i en stekpanna.
Tillsätt pressad vitlök, riven ingefära, soja, vatten och buljongtärning och låt det koka på svag värme ca 10 minuter.
Koka äggnudlarna enligt anvisningen på förpackningen.
Tillsätt böngroddarna i färsröran och låt dom bli varma.
Smaka av med salt och peppar.
Servera färsröran med nudlar och riven rå morot
 
Nu finns jag även på facebook med alla recept!
Där läggs recepten med länkar hit upp vid varje nytt inlägg, allt för att du inte skall missa något.
Joina gruppen och ta med era vänner.

Ni hittar mig på: