Marinerad kall kyckling till buffé x 2

 
Den här kycklingen blir en succe på buffén!
 
Djupfryst kyckling
Smör att steka i
Salt
Peppar
Citronpeppar
Dragon
Chili och lime Krydda
 
Låt den djupfrysta kycklingen tina upp.
Stek filéerna hela i smör och lite olja.
Krydda hälften med salt, citronpeppar och dragon och den andra hälften med salt och kryddan Chili och lime.
 
Ta fram en långpanna och sätt ugnen på 150 grader.
Lägg på kycklingen på baklåtspapper i pannan och in med dom i ugnen ca 25 minuter.
Använd en köttermometer och ta ut dom när innertemperaturen är på 75 grader.
Var noga med att kolla så att samtliga är genomstekta!!!!
Lägg ner den varma kycklingen i plastpåsar och förvara dom när de svalnat i kylen tills dagen efter.
Skär kycklingen i bitar och servera.
 
Nu finns jag även på facebook med alla recept!
Där läggs recepten med länkar hit upp vid varje nytt inlägg, allt för att du inte skall missa något.
Joina gruppen och ta med era vänner.

Ni hittar mig på: