Lövbiff med remoulad och klyftpotatis

Detta var supergott och kommer lagas igen =)
 
4 port, 10 pp.p.p
 
800 g potatis
600 g lövbiff
2 tsk olja
2 msk riven pepparrot
 
20 skivor hackad ättiksgurka
2 krm curry
1/2 knippe grovhackad persilja
2 msk kapris
1/2 finhackat äpple
2 msk äpplemos
1 dl matlagningsyoghurt
 
Blanda ättiksgurka med curry, persilja, kapris, äpple, äpplemos och yoghurt.
Dela potatisen i klyftor och lägg i en ugnsform. Ringla över olja och tillaga i ugn 225 grader i ca 30 minuter.
Stek lövbiffarna hastigt och servera med remouladen, pepparrot, klyftpotatis och sallad.
 
 
 
Nu finns jag även på facebook med alla recept!
Ni hittar mig på:
 
https://www.facebook.com/groups/487572974754908/
 
Välkommen in =) 
Bjud in så många ni vill =)