Lövbiff med remoulad och klyftpotatis
Detta var supergott och kommer lagas igen =)
4 port, 10 pp.p.p
800 g potatis
600 g lövbiff
2 tsk olja
2 msk riven pepparrot
20 skivor hackad ättiksgurka
2 krm curry
1/2 knippe grovhackad persilja
2 msk kapris
1/2 finhackat äpple
2 msk äpplemos
1 dl matlagningsyoghurt
Blanda ättiksgurka med curry, persilja, kapris, äpple, äpplemos och yoghurt.
Dela potatisen i klyftor och lägg i en ugnsform. Ringla över olja och tillaga i ugn 225 grader i ca 30 minuter.
Stek lövbiffarna hastigt och servera med remouladen, pepparrot, klyftpotatis och sallad.
Nu finns jag även på facebook med alla recept!
Ni hittar mig på:
Ni hittar mig på:
Välkommen in =)
Bjud in så många ni vill =)