Kycklingfilé med pasta och kantarellsås

Så vansinnigt gott att jag kunnat föräta mig!
Skogens guld från hösten fick lätt smaksätta denna underbara kantarellsåsen
 
4 port, 11 pp.p.p
 
250 g pasta
600 g kycklingfilé
2 tsk margarin
1 dl vatten
0,5 köttbuljongtärning
2,5 dlmatlagningsgrädde 4 %
kantareller
1-2 tsk timjan
1 broccoli
 
Koka pastan enligt anvisning.
Dela kycklingen i mindre bitar och stek i margarin.
Slå på vatten och lägg i buljongtärningen och låt den lösas upp.
Tillsätt matlagningsgrädde, kantareller och timjan. Smaka av med salt och peppar.
Dela broccolin i buketter och koka hastigt i lättsaltat vatten.
Servera pastan med kyckling och kantarellsåsen och broccoli.
 
Nu finns jag även på facebook med alla recept!
Där läggs recepten med länkar hit upp vid varje nytt inlägg, allt för att du inte skall missa något.
Joina gruppen och ta med era vänner.
Nu kööööör vi!
Ni hittar mig på:
 
https://www.facebook.com/groups/487572974754908/