Pad thai

Mums så gott!!!!!
Det är Amirs recept och detta kommer jag lätt göra oftare =) 
 
4 port, 9 pp.p.p
 

150 g Risnudlar okokta
400 g Fläskfilé
1 stånd Broccoli
1 Morot
2 dl Böngroddar
1 röd het Chilipeppar
1 msk Sesamolja
2 klyftor Vitlök
30 st Jordnötter saltade, rostade
1 msk Fisksås (orientalisk)
1 msk Farinsocker
1/2 msk Ingefära
1 st Lime

 

Koka nudlarna al dente i saltat vatten, sila och skölj med kallt vatten.
Låt rinna av ordentligt.
Skiva köttet tunt, dela broccoli i små buketter och skiva moroten tunt.
Lägg i små skålar.
Blanda ihop fisksås, socker, ingefära och limesaft till en marinad.
Hetta upp sesamoljan i en teflonpanna eller wok på högsta värme. När det ryker om oljan, lägg i köttet och fräs i 30 sekunder, lägg sedan i alla grönsaker och finskivad chili och fortsätt fräsa på högsta värme ett par minuter.
Tillsätt sedan marinaden och nudlarna.
Stek ihop allt 2-3 minuter, toppa med jordnötterna och servera på en gång.