Lövbiff med vitlöksost

 
4 personer, 10 propoints per person
 
800 g potatis
500 g lövbiff
100 g philadelphiaost med vitlök och örter, 11 %
2 tsk margarin
2 dl vatten
2 msk kalvfond
haricot verts
Cocktailtomater
 
Sås: 
1 rödlök
1 tsk flytande margarin
1 msk osötad senap
1 msk balsamvinäger
2 dl matlagningsgrädde max 4 %
 
Skala och koka potatisen.
Banka ut lövbiffarna och krydda med salt och peppar. Bred på osten och rulla ihop köttet. Fäst med tandpetare.
Bryn dom runt om i margarin. 
Häll på vatten och fond och låt puttra klart.
 
Såsen: Hacka löken och fräs i margarin utan att den får färg. Tillsätt senap, vinäger och grädde.
Koka upp under omrörning och smaka av med salt och peppar. Servera biffarna med potatis, sås, haricot verts och halverade tomater.